Yaşam

Kingdom Hearts Dizisi veya Filmi İddiası Yeniden Gündemde

Bir oyun daha beyaz perdeye veya televizyon ekranına gelebilir. Söylenene göre Disney, Kingdom Hearts dizisi veya filmi yapmayı istiyor. Detaylar haberimizde.


İlginizi Çekebilir: Kingdom Hearts 4 Resmi Olarak Duyuruldu


Günümüzde oyunlardan dizilere ve filmlere yapılan uyarlamaların eskiye oranla daha kaliteli olması, başta oyuncular olmak üzere, dizi ve film meraklıları tarafından daha da yoğun bir ilgi ile karşılanıyor. Hal böyle olunca, diğer büyük yayıncılar da popüler markalarını izleyiciler ile buluşturmak konusunda bir hayli istekli hale geliyorlar.

Son olarak The Last of Us ve Fallout dizileri yayınlanmış olsa da, God of War, Horizon, A Plague Tale, Dredge, Golden Axe ve Among Us dahil pek çok oyun için halihazırda devam etmekte olan çalışmalar var. Görünüşe göre bu listeye Kingdom Hearts de eklenecek.

Kingdom Hearts Dizisi veya Filmi Gelecek Mi?

Serinin ilk oyununun 2002 yılında yayınlanmasının ardından, pek çok farklı platformda ana ve yan oyunları ile karşımıza çıkılmıştı. Halihazırda dördüncü oyunun çıkışı büyük bir merakla beklenir iken, güvenilir sızıntıları ile tanınan DanielRPK tarafından ortaya atılan iddialar ile yeniden bir hareketlilik yaşandı.

Aslına bakarsanız 2020 yılında, Disney+ servisi üzerinden yayınlanacak olan bir dizi ile ilgili iddialara denk gelmiştik. Şimdilik somut bir gelişme görebilmiş değiliz. Ama DanielRPK tarafından Disney firmasının seri için bir dizi veya film uyarlaması üzerinde çalışmalar yaptığına yönelik iddiası, projenin halen gündemde olabileceğini gösteriyor. Ne var ki Disney ile Square Enix şirketinin planlarında bir değişiklik yaşanmış da olabilir.

Şu an için ne Disney ne de Square Enix tarafından iddiaya ilişkin bir teyit veya yalanlama gelmiş değil. Bizler de olası gelişmeleri takip edecek ve sizlere en kısa sürede aktarmaya çalışacağız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu